סינבון פרווה
מאת בתאל סול
קבלו מתכון לסינבון פרווה של בתאל סול שמצליח פיקס בעזרת שמרים טריים של שמרית.
מתכון שמתאים בול לרגע שרוצים להרגיש ניחוח של חו"ל בבית.
מצרכים
לבצק:
- 1 ק"ג קמח לבן מנופה
- 500 מ"ל חלב פרווה
- 200 גרם נטורינה קרה (שמרית), חתוכה לקוביות
- 180 גרם סוכר לבן
- 2 כפות שמרים טריים (שמרית)
- 1 ביצה
- קורט מלח
למילוי:
- 100 גרם נטורינה רכה
- 500 גרם סוכר חום כהה
- 4 כפות קינמון
לציפוי:
- אבקת סוכר
- מעט מים
- כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)