הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    סינבון פרווה

    מאת בתאל סול

    שמרית | סינבון פרווה של בתאל סול: מתכון לסינבון. מתכון לבצק שמרים
    • 2441
    • שעה
    • בינוני
    • פרווה

    קבלו מתכון לסינבון פרווה של בתאל סול שמצליח פיקס בעזרת שמרים טריים של שמרית.
    מתכון שמתאים בול לרגע שרוצים להרגיש ניחוח של חו"ל בבית.

    שיתוף

    מצרכים

    לבצק:

    • 1 ק"ג קמח לבן מנופה
    • 500 מ"ל חלב פרווה
    • 200 גרם נטורינה קרה (שמרית), חתוכה לקוביות
    • 180 גרם סוכר לבן
    • 2 כפות שמרים טריים (שמרית)
    • 1 ביצה
    • קורט מלח

    למילוי:

    • 100 גרם נטורינה רכה
    • 500 גרם סוכר חום כהה
    • 4 כפות קינמון

    לציפוי:

    • אבקת סוכר
    • מעט מים
    • כפית תמצית וניל

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות