דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | סופגניות ומאכלים חנוכה | סופגניה אמיתית עשירה
4/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
סופגניה אמיתית עשירה
מתכון לסופגניה פשוטה, אמיתית ועשירה – בדיוק כמו פעם!
4/5
רכיבים:
חומרים לכ- 25 סופגניות
אופן ההכנה:
1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבבים את כל החומרים מלבד המים. מוסיפים בהדרגה את המים ולשים כ 7 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש. מכסים את הקערה ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
2.יוצרים כ 25 כדורים ומתפיחים על מגש משומן במקום חמים עד להכפלת הנפח. מומלץ להיעזר בתרווד או בכל חפץ שטוח ודק משומן היטב בכדי להרים את הסופגניה (לפני הטיגון) מהמשטח עליו היא מונחת.
3.מטגנים בשמן עמוק, לא חם מידיי, כ 2 – 3 דקות בכל צד (בעת הטיגון צריך להראות בעבוע קל ביותר מסביב לסופגניה).
מזריקים ריבה בעוד הסופגניות חמות ובוזקים אבקת סוכר.
** מתכון לסופגניה של פעם
** מתכון למיני סופגניות אפויות עם ריבה
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
האם במקום שמרית ומשפר אפיה ניתן להשתמש בקוביית שמרים או שמרים יבשים?
שלום ליאורה
קוביית שמרים טריים זה בסדר ניתן להשתמש.
שלום יש לי שאלה צריך לטגן אותם בשמן עמוק ולתת לבצק לנוח שעה
שלום יש לי שאלה צריך לטגן אותם בשמן עמוק ולתת לבצק לנוח שעה
שלום שירן
הבצק צריך לנוח עד שהוא מכפיל את הנפח, כשעה וחצי לפעמים אפילו שעתיים, טיגון הסופגניות בשמן עמוק.
שלום
במידה ואני משתמש בקמח שמרים של שמרית האם עדיין צריך להוסיף שמרים ? מה הכמות קמח כשמשתמשים בקמח שמרים ?
הי אבי
קמח שמרים אותה כמות כמו הקמח במתכון אין צורך בשמרים.
יש את המתכון הזה בכמויות מדויקות עם משקל?
אני זוכר שהכנתי אותם בשנים האחרונות עם משחקים מדויקים
תודה לטונים.
היי אלון, המידות במתכון עודכנו לבקשתך, תודה על ההערה 🙂
רק מהאסתתיקה זה נראה מדהים
אם אן ברנדי מה אפשר לעשות
מה אפשרי לעשות במקום ברנדי?
האם לקמח עם שמרים צריך להוסיף משפר אפיה?