• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | סופגניות ומאכלים חנוכה | סופגניה אמיתית עשירה

סופגניה אמיתית עשירה

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון לסופגניה פשוטה, אמיתית ועשירה – בדיוק כמו פעם!

4/5

רכיבים:

  • חומרים לכ- 25 סופגניות

אופן ההכנה:

  • 1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבבים את כל החומרים מלבד המים. מוסיפים בהדרגה את המים ולשים כ 7 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש. מכסים את הקערה ומתפיחים עד להכפלת הנפח.

  • 2.יוצרים כ 25 כדורים ומתפיחים על מגש משומן במקום חמים עד להכפלת הנפח. מומלץ להיעזר בתרווד או בכל חפץ שטוח ודק משומן היטב בכדי להרים את הסופגניה (לפני  הטיגון) מהמשטח עליו היא מונחת.

  • 3.מטגנים בשמן עמוק, לא חם מידיי, כ 2 – 3 דקות בכל צד (בעת הטיגון צריך להראות בעבוע קל ביותר מסביב לסופגניה).

  • מזריקים ריבה בעוד הסופגניות חמות ובוזקים אבקת סוכר. 

    ** מתכון לסופגניה של פעם
    ** מתכון למיני סופגניות אפויות עם ריבה

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
4/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

13 תגובות על “סופגניה אמיתית עשירה”

  1. Avatar ליאורה שור הגיב:
    10/12/2017 בשעה 11:12

    האם במקום שמרית ומשפר אפיה ניתן להשתמש בקוביית שמרים או שמרים יבשים?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      10/12/2017 בשעה 02:12

      שלום ליאורה
      קוביית שמרים טריים זה בסדר ניתן להשתמש.

      הגב
  2. Avatar שירן הגיב:
    13/12/2017 בשעה 11:12

    שלום יש לי שאלה צריך לטגן אותם בשמן עמוק ולתת לבצק לנוח שעה

    הגב
  3. Avatar שירן הגיב:
    13/12/2017 בשעה 11:12

    שלום יש לי שאלה צריך לטגן אותם בשמן עמוק ולתת לבצק לנוח שעה

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      13/12/2017 בשעה 11:12

      שלום שירן
      הבצק צריך לנוח עד שהוא מכפיל את הנפח, כשעה וחצי לפעמים אפילו שעתיים, טיגון הסופגניות בשמן עמוק.

      הגב
  4. Avatar אבי הגיב:
    15/12/2017 בשעה 11:12

    שלום
    במידה ואני משתמש בקמח שמרים של שמרית האם עדיין צריך להוסיף שמרים ? מה הכמות קמח כשמשתמשים בקמח שמרים ?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      16/12/2017 בשעה 08:12

      הי אבי
      קמח שמרים אותה כמות כמו הקמח במתכון אין צורך בשמרים.

      הגב
  5. Avatar אלון הגיב:
    29/10/2018 בשעה 06:10

    יש את המתכון הזה בכמויות מדויקות עם משקל?
    אני זוכר שהכנתי אותם בשנים האחרונות עם משחקים מדויקים
    תודה לטונים.

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      01/11/2018 בשעה 10:11

      היי אלון, המידות במתכון עודכנו לבקשתך, תודה על ההערה 🙂

      הגב
  6. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    21/11/2018 בשעה 04:11

    רק מהאסתתיקה זה נראה מדהים

    הגב
  7. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    26/10/2020 בשעה 05:10

    אם אן ברנדי מה אפשר לעשות

    הגב
  8. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    06/12/2020 בשעה 09:12

    מה אפשרי לעשות במקום ברנדי?

    הגב
  9. Avatar Hanna הגיב:
    10/12/2020 בשעה 04:12

    האם לקמח עם שמרים צריך להוסיף משפר אפיה?

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

ספינג'

סופגניות בציפויים

סופגניות אפויות

מיני סופגניות אפויות

מיני סופגניות

סופגניה של פעם

טיפים להכנת סופגניות בחנוכה

לחם לחמניות וחלות

  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ'ה

מאפי שמרים

  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד