סוכריות פסטה במילוי בטטה עם רוטב סלמון חמאה ומרווה
מאת רון יוחננוב
מתכון לפסטה ביתית ומרעננת: סוכריות פסטה במילוי בטטה עם רוטב סלמון חמאה ומרווה.
מתכון מהיר וקל להכנה עם בצק לפסטה מרודד ומצונן של שמרית, כשאתם רוצים להכין מנה מרגשת למי שאתם אוהבים באמת
מצרכים
סוכריות פסטה :
- בצק פסטה של שמרית
- ביצה להדבקה
למילוי:
- 2 בטטות בינונית צלויות, מצוננות ומקולפות
- 250 גרם גבינת ריקוטה או שמנת
- 100 גרם גבינת פרמזן או מוצרלה מגורדת
- מלח / פלפל שחור
- קורט אגוז מוסקט
- חבילת אספרגוס
- 500 גרם סלמון חתוך לקוביות
לרוטב:
- 100 גרם חמאה
- 30 עלים של מרווה טרייה
- חצי כוס מים של הפסטה
- גרידה מלימון
- מלח / פלפל שחור
להגשה:
- פרמזן
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)