מתכונים עם אופה לחם
מאת צוות שמרית
שמרית מציגה: מבחר מתכונים ללחם ב- אופה לחם.
מתכון ללחם לבן בסיסי, מתכון ללחם מקמח מלא, מתכון ללחם איטלקי עם תוספות, מתכון ללחם דגנים, מתכון ללחם צימוקים, מתכון ללחם בצל, מתכון ללחם קמח שיפון עם אגוזים.
מתכונים ללחם נבדקו על אופה לחם של חברת מרפי ריצ'רדס דגם 48289.
בכל מקרה יש לפעול על פי הוראות המכשיר. בכל המתכונים, מדידת חומרים תעשה רק עם כוס מדידה וכף מדידה מקוריות של המכשיר (הכמויות הן לתבנית של 2.0 פאונד -לכיכר של 900 גר')
טיפ מהמקצוענים של שמרית:
השימוש בשמרית בגרגירים מבטיח פיזור אחיד וקל של השמרים הטריים השימוש במשפר אפיה שמרית תורם לשמירת הטריות והארכת חיי הלחם.
מצרכים
מכניסים לקערת המכשיר לפי הסדר:
- • כ-¼1 כוסות מים (300 מ"ל)
- • 3 כפות שמן זית
- • 1 כף סוכר
- • 2 כפיות מלח
- • 4 כוסות קמח לבן מנופה (500 גר')
- • 2 כפות שמרים טריים בגרגרים
- • 2 כפיות משפר אפיה (לא חובה)
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
למתכונים של לחם, לחמניות וחלות לחצו כאן >>>
• טיפ "שמרית"- ניתן להוסיף גרעינים (½ כוס פשתן או ½ כוס חמניות או 1/2 כוס דלעת) אחרי ששומעים צפצוף ("ביפ").
לפני הוספת הדגנים מנקים היטב את פינות הקערה מקמח ומוסיפים כף מים. ניתן לגוון עם אגוזים למיניהם (1/2 כוס).
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)