מתכון לבצק פריך נהדר, כשר לפסח וללא גלוטן
מאת דפנה מיכאל - מתנות קטנות
דווקא בפסח, מתעורר בנו געגוע חזק למרקם הנפלא של בצק פריך. דפנה מיכאל, בעלת הבלוג מתנות קטנות, פיתחה את המתכון הנהדר הזה לבצק הפריך המושלם במיוחד לפסח ולכל הצליאקים והנמנעים מגלוטן לאורך השנה כולה. הבצק עשיר בקמח שקדים וללא גלוטן.
המתכון הזה, הוא מסוג המתכונים שאחרי שמכינים, מדפיסים ושומרים, כדי שיהיה גם לפסח הבא - בצק פריך אמיתי שנמס בפה, פשוט מעולה! ולמי שחושש מהכנת בצקים ללא גלוטן - מדובר בבצק פשוט להכנה. חג פסח שמח וכשר.
מצרכים
מצרכים:
- 200 גרם נטורינה פרווה רכה
- חצי כוס אבקת סוכר
- קורט מלח
- 2 ביצים
- שקית סוכר וניל
- כפית גדושה אבקת אפייה
- 250 גרם קמח שקדים (2 וחצי כוסות)
- 120 גרם – 3/4 כוס קורנפלור +כף
- (אם לא משתמשים בקורנפלור אפשר להחליף לקמח תפוחי אדמה )
- 250 גרם קמח תפוחי אדמה (2 כוסות)
- גרידת לימון (לא חובה)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)