הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4.5 / 5

    בצק פריך: מתכון נהדר, כשר לפסח, ללא גלוטן

    מאת דפנה מיכאל - מתנות קטנות

    • 8315
    • 30 דקות
    • בינוני
    • ללא גלוטן

    דווקא בפסח, מתעורר בנו געגוע חזק למרקם הנפלא של בצק פריך. דפנה מיכאל, בעלת הבלוג מתנות קטנות, פיתחה את המתכון הנהדר הזה לבצק פריך ומושלם במיוחד לפסח ולכל הצליאקים והנמנעים מגלוטן לאורך השנה כולה. הבצק עשיר בקמח שקדים, ללא גלוטן.
    המתכון הזה, הוא מסוג המתכונים שאחרי שמכינים, מדפיסים ושומרים, כדי שיהיה גם לפסח הבא - בצק פריך מתכון אמיתי שנמס בפה, פשוט מעולה! ולמי שחושש מהכנת בצקים ללא גלוטן - מדובר בבצק פשוט להכנה. חג פסח שמח וכשר.

    שיתוף

    מצרכים

    מצרכים:

    • 200 גרם נטורינה פרווה רכה
    • חצי כוס אבקת סוכר
    • קורט מלח
    • 2 ביצים
    • שקית סוכר וניל
    • כפית גדושה אבקת אפייה
    • 250 גרם קמח שקדים (2 וחצי כוסות)
    • 120 גרם – 3/4 כוס קורנפלור +כף
    • (אם לא משתמשים בקורנפלור אפשר להחליף לקמח תפוחי אדמה )
    • 250 גרם קמח תפוחי אדמה (2 כוסות)
    • גרידת לימון (לא חובה)

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות