דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | סופגניות ומאכלים חנוכה | מיני סופגניות אפויות
3.5/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
מיני סופגניות אפויות
מתכון סופגניה קטנה ובריאה שאפשר לאכול ממנה בלי נקיפות מצפון, אך עם מרקם וטעם של סופגניה מטוגנת.
מנה נפלאה לחנוכה שתתאים לכל השומרים על הגזרה והמקפידים באוכל בריא.
3.5/5
רכיבים:
חומרים ל-100 סופגניות מיני
חומרים לציפוי
אופן ההכנה:
1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבבים את כל החומרים פרט לחמאה והחלב במהירות איטית כ- 3 דקות. מוסיפים בהדרגה את החמאה והחלב ומערבלים כ- 8 דקות נוספות במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד ורך.
2.מעבירים את הבצק לקערה משומנת והופכים אותו בתוכה, כך שיכוסה בשמן בכל צדדיו. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה עד הכפלת נפח.
3.מרדדים את הבצק למלבן בעובי 1.5 ס"מ. קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 3 ס"מ ומניחים על גבי תבנית אפייה מרופדת במרווחים. מכסים ומתפיחים 40 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 8-10 דקות עד הזהבה קלה. טובלים את הסופגניות החמות בחמאה המומסת ומגלגלים בסוכר קינמון. מגישים חם.
** מתכון לסופגניות אוראו
** מתכון לדונאטס אפויים
**מתכון לסופגניות
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
זה ניראה טעים