מיני אמפנדס במילוי בשר מתובל וצ’ימיצ’ורי ביתי
מאת ניקולס מקסי קרסנבלט
מצרכים
לבצק:
- בצק כיסונים מוכן ומצונן של שמרית
למילוי בשר:
- 300 גרם בשר טחון
- 3 פלפל צ’ילי (נקיים מגרעינים, קצוצים דק) – אפשר להחליף בגמבה למי שפחות אוהב חריף
- 1 בצל סגול קטן, קצוץ דק
- 1 צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
- 2-3 שיני שום, קצוצות
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 2 כפות רוטב עגבניות
- 1 כף רוטב ברביקיו
לצ’ימיצ’ורי:
- 300 גרם פטרוזיליה טרייה
- 1 בצל סגול קטן
- 5-7 שיני שום
- 3 כפיות פפריקה מעושנת
- 2 כפיות אורגנו יבש
- 1 כפית עלי דפנה גרוסים
- ½ כפית פלפל שאטה (או יותר, למי שאוהב חריף)
- מלח ופלפל לפי הטעם
- ¼ כוס שמן זית
- ¼ כוס שמן חמניות
- ¼ כוס חומץ (עדיף חומץ תפוחים)
- ½ כוס מים פושרים (להעצמת הטעמים)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)