הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    מיני אמפנדס במילוי בשר מתובל וצ’ימיצ’ורי ביתי

    מאת ניקולס מקסי קרסנבלט

    מתכון מעולה לבצק כיסונים במילוי בשר
    • 2444
    • שעה
    • בינוני
    • בשרי
    שיתוף

    מצרכים

    לבצק:

    • בצק כיסונים מוכן ומצונן של שמרית

    למילוי בשר:

    • 300 גרם בשר טחון
    • 3 פלפל צ’ילי (נקיים מגרעינים, קצוצים דק) – אפשר להחליף בגמבה למי שפחות אוהב חריף
    • 1 בצל סגול קטן, קצוץ דק
    • 1 צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
    • 2-3 שיני שום, קצוצות
    • מלח ופלפל לפי הטעם
    • 2 כפות רוטב עגבניות
    • 1 כף רוטב ברביקיו

    לצ’ימיצ’ורי:

    • 300 גרם פטרוזיליה טרייה
    • 1 בצל סגול קטן
    • 5-7 שיני שום
    • 3 כפיות פפריקה מעושנת
    • 2 כפיות אורגנו יבש
    • 1 כפית עלי דפנה גרוסים
    • ½ כפית פלפל שאטה (או יותר, למי שאוהב חריף)
    • מלח ופלפל לפי הטעם
    • ¼ כוס שמן זית
    • ¼ כוס שמן חמניות
    • ¼ כוס חומץ (עדיף חומץ תפוחים)
    • ½ כוס מים פושרים (להעצמת הטעמים)

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות