מופלטה מתכון קל
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון למופלטה מיוחד של רות אוליבר, החביתיות המופלאות של המימונה, שמגישים עם דבש, ריבה, חמאה ואגוזים קצוצים. הגישו לשולחן בברכת תירבחו ותסעדו!
מצרכים
חומרים ל-35 מופלטות
- 1 שמרית שמרים טריים (50 גר')
- 700 מ”ל (¾2 כוסות) מים פושרים
- 1 ק”ג קמח
- 60 מ”ל (1/4 כוס) שמן
- שמן לטבילת הבצק
תוספות להגשת המופלטה
- חמאה
- דבש
- אגוזים
- ריבה
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)