הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    10 / 5

    מופלטה מתכון קל

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 6583
    • שעה
    • בינוני
    • פרווה

    מתכון למופלטה מיוחד של רות אוליבר, החביתיות המופלאות של המימונה, שמגישים עם דבש, ריבה, חמאה ואגוזים קצוצים. הגישו לשולחן בברכת תירבחו ותסעדו!

    שיתוף

    מצרכים

    חומרים ל-35 מופלטות

    • 1 שמרית שמרים טריים (50 גר')
    • 700 מ”ל (¾2 כוסות) מים פושרים
    • 1 ק”ג קמח
    • 60 מ”ל (1/4 כוס) שמן
    • שמן לטבילת הבצק

    תוספות להגשת המופלטה

    • חמאה
    • דבש
    • אגוזים
    • ריבה

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות