הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4 / 5

    מאפה בשר ותפוחים

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 923
    • 45 דקות
    • בינוני
    • בשרי

    מאפה שמרים מיוחד במינו שיתאים לארוחה חגיגית, בזכות מילוי הבשר המעודן שבו. המילוי מבוסס על תבשיל בשר איכותי המבושל יחד עם תפוחים ומקבל מטעמם.
    מתאים במיוחד לראש השנה

    שיתוף

    מצרכים

    חומרים לבצק

    • ½3 כוסות קמח ( 500 גרם קמח)
    • 1/2 שמרית שמרים טריים (25 גרם)
    • 1/2 שקית משפר אפיה (25 גרם)
    • 1ביצה (גודל L)
    • 2 כפיות שטוחות סוכר
    • 1/2 כפית פלפל
    • 1 כפית שטוחה מלח
    • 1 ¼ כוסות מים פושרים (300 מ"ל)
    • 3 כפות שמן זית

    חומרים למלית

    • 500 גרם בשר בקר (צוואר או כתף)
    • 1 בצל קצוץ גס
    • 2 גבעולי סלרי קצוץ גס
    • קורט קינמון
    • קורט הל
    • כפית מלח
    • רבע כפי פלפל שחור
    • כף סילאן
    • 2 תפוחים גרני סמית קלופים וחתוכים לקוביות
    • 3 כוסות מים

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות