מאפה בשר ותפוחים
מאת צוות האופים של שמרית
מאפה שמרים מיוחד במינו שיתאים לארוחה חגיגית, בזכות מילוי הבשר המעודן שבו. המילוי מבוסס על תבשיל בשר איכותי המבושל יחד עם תפוחים ומקבל מטעמם.
מתאים במיוחד לראש השנה
מצרכים
חומרים לבצק
- ½3 כוסות קמח ( 500 גרם קמח)
- 1/2 שמרית שמרים טריים (25 גרם)
- 1/2 שקית משפר אפיה (25 גרם)
- 1ביצה (גודל L)
- 2 כפיות שטוחות סוכר
- 1/2 כפית פלפל
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1 ¼ כוסות מים פושרים (300 מ"ל)
- 3 כפות שמן זית
חומרים למלית
- 500 גרם בשר בקר (צוואר או כתף)
- 1 בצל קצוץ גס
- 2 גבעולי סלרי קצוץ גס
- קורט קינמון
- קורט הל
- כפית מלח
- רבע כפי פלפל שחור
- כף סילאן
- 2 תפוחים גרני סמית קלופים וחתוכים לקוביות
- 3 כוסות מים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)