מאפה בצק פילו עם בשר טלה, תאנים ופיסטוק
מאת שני בן שימול
כשאתם רוצים להפתיע עם מתכון חגיגי במיוחד, אנו ממליצים לכם על מאפה בצק פילו עם בשר טלה, תאנים ופיסטוק של שני בן שימול.
מאפה טעים שמתפצפץ בפה בזכות בצק פילו שמרית, בצק מצונן שלא צריך להפשיר - תמצאו אותו במקרר בסופר המועדף עליכם.
מצרכים
למאפה:
- בצק פילו של שמרית
- 500 גרם בשר טלה טחון (אפשר להשתמש גם בבקר ולבקש מהקצב להוסיף שומן)
- 4 בצלים קצוצים
- 10 תאנים חתוכות לקוביות
- חצי חבילה כוסברה קצוצה
- חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
- 4 עלי נענע קצוצה
- חופן פיסטוקים קצוצים
- חופן עלי ורדים
- 4 כפות סוכר
- חצי כף ראס אל חנות
- חצי כף פלפל שחור גרוס
- כף שטוחה מרק עוף
- רבע כף קינמון
- 2 כפות רכז רימונים
- 4 כפות סילאן
להברשת הבצק:
- שמן זית
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)