לחמניות שיפון תפוחי עץ, דבש וקינמון
מאת צוות האופים של שמרית
אם אתם רוצים להגיש מאפה מיוחד בראש השנה, זהו המתכון בשבילכם! לחמניות שיפון תפוחי עץ, דבש וקינמון זה המאפה עבורכם. לחמניות נימוחות מצד אחד עם חלק עליון קריספי המורכב מ"צ'יפס תפוחים" טבעי. ההנאה מובטחת והמתכון פשוט.
מצרכים
חומרים לבצק
- ¼ 1 כוס (300 מ"ל) סיידר תפוחים צלול
- ½ שמרית שמרים טריים (25 גרם)
- 2 כוסות (300 גרם) קמח לבן
- ½ 1כוסות (200 גרם) קמח שיפון (או קמח מלא)
- 1 כפית מחוקה (10 גרם) מלח
- ¼ כוס (50 מ"ל) שמן
- 3 תפוחים בינוניים, חתוכים לגפרורים קטנים
חומרים לצ'יפס התפוחים
- 3 תפוחי עץ ירוקים, גדולים
- 2/3 כוס (200 גרם) דבש
- 20 מקלות קינמון
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)