לחמניות שבלולים
מאת רון יוחננוב
מצרכים
ל- 9 לחמניות
- 1 קג קמח לבן רגיל
- 24 גרם שמרים טריים או קוביה של שמרית
- 100 גרם נטורינה בטמפרטורת החדר חתוכה לקוביות קטנות
- 80 גרם סוכר (4 כפות)
- כף שטוחה מלח
- ביצה (בטמפרטורת החדר)
- 600 מ״ל מים (בטמפרטורת החדר)
- 10 גרם משפר אפיה (לא חובה)
- 10 גרם גלוטן (לא חובה)
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
- רוצים להפוך את זה ללחמניות שום? פשוט כמה דקות לפני סיום האפייה, להוציא את המגש ולמרוח מעל תערובת של מעט נטורינה, מלח, שום ופיטרוזליה קצוצה וטיפונת שמן זית
2. רוצים קמח מלא? אין בעיה יחסים של 50/50 ולהוסיף עוד נוזלים בהתאם להתגבשות הבצק.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)