לחמניות פרעצל שמכינים בדקה!
מאת רון יוחננוב
שוב שמרית ורון יוחננוב עושים לנו חיים קלים וטעימים!
הפעם מדובר על מאפים משמחים שמכינים תוך דקות ספורות בעזרת בצק מצונן: בצק פיצה קראסט (המלצה שלנו? כדאי שתמיד יהיה במקרר...).
עשר דקות עבודה ויש לכם לחמניות פריכות שמתאימות בול לארוחה של שבת בבוקר לצד ממרחים טעימים וסלט קצוץ דקדק.
מצרכים
מצרכים ל-8 לחמניות:
- חבילת בצק פיצה קראסט (2 כדורים) של שמרית
- ליטר מים חמים
- 2 כפות סילאן
- כף גדושה אבקת סודה לשתיה.
לעיטור :
- שומשום
- מלח ים או זעתר
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)