טארט שוקולד
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לטארט שוקולד ללא אפייה! בדיוק מה שצריך בשביל להמתיק את היום!
מצרכים
לבסיס-
- 200 גר' ביסקוויטים בטעם שוקולד טחונים דק
- 120 גר' נטורינה קוקוס מומסת
למלית-
- 220 גר' שוקולד חלב
- 300 גר' שוקולד מריר (רצוי 55%)
- 1.5 מיכלים (375 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
- 75 גר' נטורינה קוקוס
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)