טארט שוקולד
מתכון לטארט שוקולד ללא אפייה! בדיוק מה שצריך בשביל להמתיק את היום!
רכיבים:
לבסיס-
למלית-
לעיטור-
אופן ההכנה:
1.הכנת הבסיס- מערבבים היטב את הביסקוויטים והנטורינה המומסת לתערובת לחה. מהדקים לבסיס ולדפנות התבנית בשכבה דקה ואחידה. שומרים בקירור בזמן שמכינים את המלית.
2.הכנת המלית- בסיר בינוני ועל גבי להבה קטנה ממסים בעדינות את הנטורינה עם השמנת המתוקה. מביאים לרתיחה ומסירים מהאש. בקערת זכוכית בינונית שמים את השוקולדים ועליהם יוצקים את התערובת הממוסת. ממתינים כ-2 דקות ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
3.יוצקים את התערובת על הבסיס, מיישרים ושומרים בקירור.
4.מעטרים בפניני הקרמל ומגישים.
טיפים להכנת המתכון:
1.ניתן להחליף את ביסקוויט השוקולד בכל ביסקוויט או עוגיית חמאה אחרת (ביסקוויט קרמל, פתי בר או עוגיות סנדוויץ').
2.ניתן להוסיף בין הבסיס למלית פירות רכים כמו תותים, בננות, קיווי או פירות יער.
3.ניתן להוסיף בין הבסיס למלית שכבה של קרמל, אגוזים או קצפת.
4.ניתן לעטר בפירות טריים, בפירורי ביסקוויטים או באגוזים.#**מתכון לטארט תפוחים וגבינה>>#
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה