חלת תפוח מרשימה וטעימה לראש השנה
מאת צוות האופים של שמרית
במיוחד לראש השנה- מתכון לחלה מתוקה, חלה עגולה בצורת תפוח במרקם מצוין, טעם נפלא ומראה ייחודי שישדרג את שולחן החג!
מצרכים
בצק לחלה מתוקה אחת גדולה:
- 3.5 כוסות קמח (500 גר')
- קוביית שמרים טריים (25 גר')
- ¾ כוס סוכר (150 גר')
- 2 כפות דבש
- 40 גרם נטורינה מומסת בקערה
- 1 ביצה
- 1 כפית מלח
- ¾ כוס מים פושרים או חלב פושר (180 מ"ל)
לבצק העלים:
- ½ כוס קמח (70 גר')
- 2 כפות אבקת סוכר (20 גר')
- 10 גרם נטורינה רכה
- 2 כפות מים
חומרים לזיגוג:
- 4 כפות דבש מדוללות ב 2 כפות מים רותחים
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
טיפ להכנת המתכון:
1.ניתן להמיר את השמרים הטריים בכף שמרים יבשים אקטיביים שמרית
יועצת האפייה שלנו זמינה בוואטסאפ ותשמח לענות על כול שאלה ולסייע במהלך האפייה,פשוט שלחו הודעה למספר: 050-5850082
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)