חלה עם צימוקים ואגוזים של השף קונדיטור מיקי שמו
מאת השף קונדיטור מיקי שמו
מתכון עשיר לחלת כדורים של השף קונדיטור מיקי שמו ממאפית "שמו". אפשר לגוון בבית בתוספות שונות. חלה לשבת, נהדרת גם לאירוח חגיגי.
המתכון מתאים ל-3 חלות בתבניות עגולות או בתבניות אינגליש קייק מס' 3 (באורך 30 ס"מ)
מצרכים
לבצק
- 1 ק"ג קמח
- 2 כוסות מים (500 גרם)
- 1 שמרית שמרים טריים (50 גרם)
- 1 שקית משפר אפיה "שמרית" (50 גרם)
- ¾ כוס סוכר (150 גרם)
- 2 כפות מלח (20 גרם)
- 100 גרם נטורינה/חמאה
- 100 גרם צימוקים
- 100 גרם אגוזי מלך שבורים גס
לגיוון
- ניתן להוסיף לבצק: שוקוצ'יפס, שקדים קצוצים או פרוסים או פירות יבשים חתוכים.
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
יועצת האפייה שלנו זמינה בוואטסאפ ותשמח לענות על כול שאלה ולסייע במהלך האפייה,פשוט שלחו הודעה למספר: 050-5850082
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)