גיוזה תירס מבצק כיסונים
מאת שירן מתתיהו
כשמשלבים בין המטבח האסייתי למתיקות הטבעית של התירס, מקבלים גיוזה עדינה ומפתיעה בכל ביס.
גיוזה של שירן מתתיהו במילוי עשיר, העטוף בבצק דקיק של שמרית, בצק לכיסונים מצונן ומוכן להכנה שהופך את ההכנה לפשוטה והתוצאה – מושלמת.
גיוזה מטוגנת ומאודה עם טעם ממכר שמזמין מיד לקחת עוד אחת. מוכנים להתאהב? 🥢🌽✨
מצרכים
לכיסוני תירס:
- 1 חבילת בצק כיסונים שמרית
למלית תירס:
- 300 גרם תירס משימורים ללא נוזלים
- 100 מ״ל שמנת לבישול
- 50 גרם פרמז׳ן
- 2 כפות קמח/קורנפלור
- קורט אגוז מוסקט
- קורט פלפל שחור
- רבע כפית מלח
להגשה:
- 200 גרם שמנת חמוצה
- כפית צ׳ילי גרוס
אופן ההכנה
תגובות ושיתופים
1 תגובות (1)הוספת תגובה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תודה שפתיחתם ויצרתם בצק כיסונים, תודה תודה תודה