גיוזה פרגית מבצק כיסונים
מאת סמדר שחר
אין כמו גיוזה של סמדר שחר – הכיסון היפני העדין והממכר, שמציע ביס מושלם של טעמים ומרקמים.
גיוזה עם מילוי עסיסי מבשר פרגית ותיבול עדין שהופך לחוויית טעמים עשירה ואלגנטית.
בזכות בצק לכיסונים שמרית, מצונן ומוכן לשימוש שהופך את כל התהליך קל ופשוט – בלי לישה ובלי מאמץ מיותר.
אז אם אתם מחפשים לשדרג את ארוחת הערב עם ניחוח אסייתי משגע – זה בדיוק המתכון בשבילכם! 🍜✨
מצרכים
להכנת הגיוזה:
- 2 חבילות של בצק כיסונים מצונן של שמרית
- 1/2 ק״ג פרגית טחונה
- 1 גזר גדול מגורד בפומפייה
- 1/4 כרוב חתוך דק
- 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
- 1/2 צ׳ילי טרי קצוץ דק
- 1 ס״מ שורש ג׳ינג׳ר מגורד
- 1 כפית מלח
- מעט שמן זית לטיגון
- 1/2-3/4 כוס מים לבישול
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1 כף סויה
- 1 כפית שמן שומשום
לרוטב:
- 3 כפות סויה
- 1 כפית שמן שומשום
- 1 כף מיץ לימון
- 1-2 כפיות נוזל של ג׳ינג׳ר כבוש שקונים בצנצנות
- 1 כפית ג׳ינג׳ר כבוש קצוץ
- 1 כפית צ׳ילי טרי קצוץ דק
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)