דף הבית | מתכונים | עוגות, עוגיות ומאפים מתוקים | בראוניז שוקולד ופיסטוק
בראוניז שוקולד ופיסטוק
מתכון רענן לבראוניז טעים ונימוח. מהיר וקל להכנה.
0/5
רכיבים:
אפייה בתבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ
לבראוניז:
לקישוט:
אופן ההכנה:
1.ממיסים את הנטורינה והשוקולד המריר בקערה חסינת חום במיקרוגל, בפולסים קצרים.מוציאים, מערבבים לתערובת חלקה ושומרים בצד.
2.מקציפים את הביצים והסוכר למשך 2-3 דק', עד שמתקבלת תערובת מעט תפוחה.מוסיפים פנימה את השוקולד המומס, את הקמח ואת אבקת קקאו ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
3.מעבירים את תערובת הבראוניז לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
4.אופים כ-20-25 דק', בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים עליו.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה