הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    הבקלאווה של קרן אגם

    מאת קרן אגם

    בקלאווה מבצק פילו של קרן אגם
    • 4577
    • שעה ו30 דקות
    • בינוני
    • פרווה

    בקלאווה ביתית הורסת! בקלאווה מבצק פילו של שמרית - בצק איכותי ונוח מאוד לעבודה, ללא צורך בהפשרה.
    הבקלאווה המרשימה הזו נראית מורכבת להכנה, אך אם תעקבו אחרי ההוראות, תגלו קינוח קל להכנה שקוצר מחמאות.

    שיתוף

    מצרכים

    למאפה:

    • 1.5 חבילות (450 גר׳) עלי פילו מצוננים למקרר של חברת שימרית
    • 150 גר׳ חמאה מומסת
    • 150 גר׳ פיסטוק (קלוף ולא קלוי) טחון דק
    • 150 גר׳ אגוזי מלך טחונים דק
    • 1/4 כוס (50 גר׳) סוכר חום בהיר (דמררה)
    • 2 כפיות אבקת קינמון

    לסירופ סוכר ודבש:

    • 3/4 כוס (150 גר׳) סוכר לבן
    • 1 כוס (240 מ״ל) מי ברז
    • 2-3 כפות דבש

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    **את הבקלאווה שומרים כשהיא עטופה היטב בניילון נצמד במקרר או מחוץ למקרר הכי טוב ליומיים שלושה ולא יותר.

    **ניתן להמיר אגוזים ופיסטוקים בכל אגוז אחר שאוהבים

    **אפשר להוסיף מעט מי ורדים לסירופ למי שאוהב ממש טיפה שתיים בזמן הבישול

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות