בצק פיצה ממולא צלי בשר
מאת רון יוחננוב
מתכון טורקי נהדר לבצק דק ממולא בתבשיל בשר ופלפלים. מנה עשירה ונהדרת למרכז השולחן. להגיש לצד לחם וסלט.
דבר נוסף שגרם לנו להתלהב מהמנה, היא האסתטיות שלה וקלות ההכנה. בתאבון ❤
מצרכים
לבצק:
- בצק פיצה מצונן של שמרית
למאפה:
- 5 כפות שמן זית
- 1 ק"ג בשר בקר טרי (צוואר / צלעות / צלי כתף)
- 3 כפות קמח
- 5-6 שיני שום
- 3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות - תחליפים בהמשך
- 2-3 פלפלים גמבה (אפשר בכל צבע)
- 1/2 כוס יין אדום
- 3 כוסות מים
- מעט אגוז מוסקט
- מעט טימין טרי
- מעט פלפל אנגלי (4-5 כדורים)
- צ'ילי חריף (לא חובה)
- 2 כפות סילאן
- מלח / פלפל שחור
לציפוי:
- ביצה
- שומשום וקצח לבחירתכם
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)