הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    בצק פיצה ממולא צלי בשר

    מאת רון יוחננוב

    • 924
    • שעה
    • בינוני
    • בשרי

    מתכון טורקי נהדר לבצק דק ממולא בתבשיל בשר ופלפלים. מנה עשירה ונהדרת למרכז השולחן. להגיש לצד לחם וסלט.
    דבר נוסף שגרם לנו להתלהב מהמנה, היא האסתטיות שלה וקלות ההכנה. בתאבון ❤

    שיתוף

    מצרכים

    לבצק:

    • בצק פיצה מצונן של שמרית

    למאפה:

    • 5 כפות שמן זית
    • 1 ק"ג בשר בקר טרי (צוואר / צלעות / צלי כתף)
    • 3 כפות קמח
    • 5-6 שיני שום
    • 3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות - תחליפים בהמשך
    • 2-3 פלפלים גמבה (אפשר בכל צבע)
    • 1/2 כוס יין אדום
    • 3 כוסות מים
    • מעט אגוז מוסקט
    • מעט טימין טרי
    • מעט פלפל אנגלי (4-5 כדורים)
    • צ'ילי חריף (לא חובה)
    • 2 כפות סילאן
    • מלח / פלפל שחור

    לציפוי:

    • ביצה
    • שומשום וקצח לבחירתכם

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות