בצק בסיסי לסופגניות ודונאטס – המדריך להכנת סופגניות ודונאטס מושלמים!
מאת yeela
מצרכים
לסופגניות/דונאטס :
- קילו קמח לבן
- 50 גרם שמרים טריים של שמרית / 2 כפות שמרים יבשים.
- 4 ביצים בטמפרטורת החדר
- 200 גרם חמאה רכה / נטורינה לפרווה
- קורט מלח
- כוס ו1/3 חלב או חלב צמחי (אפשר גם מים)
- 100 גרם סוכר
- מעט תמצית וניל
- 2 כפות וודקה / ברנדי (רק במקרה של טיגון)
- שקית אבקת אפייה (לא לוותר)
להברשה לפני אפייה:
- ביצה
- כף חלב
- קורט סוכר
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
רוצים לאפות: מברישים את הסופגניות, מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 ואופים כ10-12 דקות או עד הזהבה.
קישוט שוקולד שמתקשה: 150 גרם שוקולד, 20 גרם חמאת קקאו (או כף שמן קוקוס) מחממים בפולסים קצרים במקירוגל עד המסה לאחר מכן, מערבבים עד שמתקבל תערובת אחידה ומצפים כל דונאטס ומקשטים.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)