הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    בצק בסיסי לסופגניות ודונאטס – המדריך להכנת סופגניות ודונאטס מושלמים!

    מאת yeela

    • 24546
    • שעתיים
    • בינוני
    • פרווה
    שיתוף

    מצרכים

    לסופגניות/דונאטס :

    • קילו קמח לבן
    • 50 גרם שמרים טריים של שמרית / 2 כפות שמרים יבשים.
    • 4 ביצים בטמפרטורת החדר
    • 200 גרם חמאה רכה / נטורינה לפרווה
    • קורט מלח
    • כוס ו1/3 חלב או חלב צמחי (אפשר גם מים)
    • 100 גרם סוכר
    • מעט תמצית וניל
    • 2 כפות וודקה / ברנדי (רק במקרה של טיגון)
    • שקית אבקת אפייה (לא לוותר)

    להברשה לפני אפייה:

    • ביצה
    • כף חלב
    • קורט סוכר

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    רוצים לאפות: מברישים את הסופגניות, מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 ואופים כ10-12 דקות או עד הזהבה.

    קישוט שוקולד שמתקשה: 150 גרם שוקולד, 20 גרם חמאת קקאו (או כף שמן קוקוס) מחממים בפולסים קצרים במקירוגל עד המסה לאחר מכן, מערבבים עד שמתקבל תערובת אחידה ומצפים כל דונאטס ומקשטים.

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות