הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    0 / 5

    בצק בסיסי ללחמניות ללא גלוטן

    מאת צוות שמרית

    לחמניות ללא גלוטן
    • 58019
    • חצי שעה
    • בינוני
    • ללא גלוטן

    הלחמניות יוצאות מושלמות קלות וזהובות, מתאימות במיוחד לילדים שמאוד נהנים לאכול אותן. מתכון קל פשוט וטעים של שמרית.

    לחמניות ללא גלוטן, מתכון ללחמניות מושלמות וזהובות, לחמניות שמתאימות במיוחד לילדים שמניסיוננו, מאוד נהנים לאכול אותן.
    לחמניות ללא גלוטן, מתכון קל, פשוט וטעים של שמרית שיצליח גם אם אין לכם מיקסר! תוכלו להכין לחמניות ללא גלוטן בעזרת לישה עם הידיים עד להתגבשות הבצק.
    חשוב לזכור: בשימוש בקמחים ללא גלוטן הבצק יוצא דביק מבדרך כלל.
    המלצתנו לקמח לתוצאה מוצלחת: קמח תמי. ניתן להחליף שמרים טריים בכף שמרים יבשים אקטיביים שמרית. לאחר האפייה, ניתן להקפיא את הלחמניות בכלי אטום.

    שיתוף

    מצרכים

    14 לחמניות ללא גלוטן:

    • 500 גרם קמח ללא גלוטן
    • 1/2 קובית שמרים כשרה לפסח או 1/2 שקית שמרים טריים" שמרית"
    • 1 כפית מלח
    • 4 כפות שמן זית
    • 2 ביצים גודל לארג'
    • עד 250 מ"ל חלב או מים

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    2 תגובות (2)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    1. מעיין

      מה ההמרה לשמרים ייבשים?

      1. yeela

        היי מעיין,
        כדי להמיר שמרים יבשים לטריים יש להכפיל את הכמות פי 3.

        בהצלחה

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות