• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • פינוקים מהירים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | לחם, לחמניות, חלה | בצק בסיסי ללחמניות ללא גלוטן

בצק בסיסי ללחמניות ללא גלוטן

שתפו:
.....................................................................................................

הלחמניות יוצאות מושלמות קלות וזהובות, מתאימות במיוחד לילדים שמאוד נהנים לאכול אותן. מתכון קל פשוט וטעים של שמרית.

לחמניות ללא גלוטן, מתכון ללחמניות מושלמות וזהובות, לחמניות שמתאימות במיוחד לילדים שמניסיוננו, מאוד נהנים לאכול אותן.
לחמניות ללא גלוטן, מתכון קל, פשוט וטעים של שמרית שיצליח גם אם אין לכם מיקסר! תוכלו להכין לחמניות ללא גלוטן בעזרת לישה עם הידיים עד להתגבשות הבצק.
חשוב לזכור: בשימוש בקמחים ללא גלוטן הבצק יוצא דביק מבדרך כלל.
המלצתנו לקמח לתוצאה מוצלחת: קמח תמי. ניתן להחליף שמרים טריים בכף שמרים יבשים אקטיביים שמרית. לאחר האפייה, ניתן להקפיא את הלחמניות בכלי אטום.

3.5/5

רכיבים:

  • 14 לחמניות ללא גלוטן

אופן ההכנה:

  • 1.מערבבים במיקסר עם וו- גיטרה במהירות איטית, את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד גמיש אך קצת דביק. משהים מכוסה 30 דקות.

  • 2.בידיים רטובות מכדררים כדורים קטנים ומניחים על נייר אפיה או בתבנית שקעים סיליקון. מתפיחים כ20 דקות נוספות.

  • 3.ניתן גם לייצר כיכר ארוכה בתבנית מוארכת, מתפיחים כ 40 דקות נוספות. בעזרת מברשת לחה (עם מים או ביצה טרופה) מברישים בעדינות ומפזרים שומשום.

  • אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 12 עד 15 דקות ללחמניות וכ25 עד 30 דקות לכיכר לחם. מצננים ומייד עוטפים בניילון ניצמד לשמירת טריות. 

    ** למתכונים של לחם, לחמניות וחלות לחצו כאן >>>

     

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.6/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

53 תגובות על “בצק בסיסי ללחמניות ללא גלוטן”

  1. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    24/10/2017 בשעה 02:10

    ואיפה הקמח?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      25/10/2017 בשעה 09:10

      בבקשה 500 גרם קמח ללא גלוטן

      הגב
  2. מרגלית חיון הגיב:
    23/12/2017 בשעה 06:12

    הולכת להכין לחם, מקווה שאצליח. נסיונות קודמים ממתכונים שונים לא הצליחו ויצאו כמו בלוקים מבטון. אשלח לכם תגובה לאחר האפיה. תודה.

    הגב
  3. מרגלית חיון הגיב:
    23/12/2017 בשעה 06:12

    הולכת להכין לחם, מקווה שאצליח. נסיונות קודמים ממתכונים שונים לא הצליחו ויצאו כמו בלוקים מבטון. אשלח לכם תגובה לאחר האפיה. תודה. זו פעם ראשונה שאני מגיבה לכם, אם מישהו כבר כתב תגובה כזו , זו לא אני

    הגב
  4. דנה הגיב:
    26/12/2017 בשעה 03:12

    אין לי מיקסר. האם אפשר להכין את הלחמניות הללו ללא מיקסר?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      26/12/2017 בשעה 06:12

      היי דנה
      אפשר להכין ללא מיקסר, זה קצת עבודת ידיים אבל אפשרי.

      הגב
  5. דנה הגיב:
    26/12/2017 בשעה 08:12

    איך מכינים לחמניות ללא גלוטן?
    האם חובה להשים שמרים עם הקמח ללא גלוטן?
    האם בלי שמרים לא ייצאו לי לחמניות?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      27/12/2017 בשעה 09:12

      היי דנה,
      את נמצאת במתכון של לחמניות ללא גלוטן כפי שרצית, חובה לשים את השמרים.

      הגב
  6. שי הגיב:
    03/01/2018 בשעה 09:01

    איזה קמח ללא גלוטן מה שמו

    הגב
    • דפנה הגיב:
      04/01/2018 בשעה 08:01

      הי שי
      אני ממליצה לך לבדוק את קמח תמי

      הגב
  7. שושנה טנג'י הגיב:
    06/01/2018 בשעה 07:01

    שבוע טוב
    אפשר עם קמח קונדטור?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      07/01/2018 בשעה 10:01

      הי שושנה
      לדעתי עדיף קמח תמי הוא נחשב יותר טוב, אין לי תשובה ודאית בקשר לקונדיטור.

      הגב
  8. אלונה הגיב:
    24/01/2018 בשעה 11:01

    האם אפשר להשתמש בשמרים יבשים ואם כן מה הכמות?
    תודה

    הגב
    • דפנה הגיב:
      25/01/2018 בשעה 09:01

      הי אלונה
      כף שמרים יבשים אקטיביים של חברת שמרית.

      הגב
  9. דנה הגיב:
    14/02/2018 בשעה 02:02

    איך אפשר להכין בלי מיקסר? איך אפשר עבודת ידיים? מה זה עבודת ידיים?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      15/02/2018 בשעה 11:02

      היי דנה, ניתן ללוש ידנית יש ללוש מעט יותר עד להתגבשות הבצק, בהצלחה

      הגב
      • דנה הגיב:
        01/03/2018 בשעה 12:03

        יש לי קמח ללא גלוטן רב תכליתי של free
        ויש לי גם קמח לחם של כרגיל
        איזה קמח מתאים יותר ללחמניות?

        הגב
        • דפנה הגיב:
          01/03/2018 בשעה 03:03

          דנה שלום, באופן כללי קמח לחם הוא המתאים יותר לאפיית לחמניות אבל לא לפי המתכון אליו התייחסת. במתכון הספציפי הזה יש להשתמש בקמח ללא גלוטן, הוא מיועד לאנשים שנמנעים מגלוטן, אם את לא רגישה לגלוטן את יכולה לאפות לחמניות מצויינות לפי מתכוני לחמניות שונים שיש באתר של שמרית, בהצלחה ופורים שמח

          הגב
  10. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    14/03/2018 בשעה 05:03

    מה הכוונה לחצי קוביה שמרים?
    כמה גרם?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      16/03/2018 בשעה 01:03

      שלום, הכוונה ל-25 גרם שמרים טריים. ניתן גם להמיר לכף אחת של שמרים יבשים אקטיביים, בהצלחה!

      הגב
  11. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    22/03/2018 בשעה 11:03

    אפשר עם אבקת אפייה במקום שמרים?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      25/03/2018 בשעה 06:03

      שלום, במתכון הזה זה לא אפשרי

      הגב
  12. ורדה הגיב:
    01/05/2018 בשעה 10:05

    האם אפשר להקפיא את הלחמניות?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      02/05/2018 בשעה 08:05

      היי ורדה, כן, אפשר להקפיא את הלחמניות לאחר אפייה בכלי אטום

      הגב
  13. רחל בכר הגיב:
    21/05/2018 בשעה 07:05

    זו אני האנונימית בטעות שלחתי לפני שהוספתי את הפרטים.
    האם ניתן לתקן במשהו את הלחמניות הללו? אולי לעשות שימוש בלחמניות במתכון אחר

    הגב
  14. דפנה הגיב:
    22/05/2018 בשעה 11:05

    היי רחל, לא הבנתי את שאלתך, מה הכוונה לעשות שימוש בלחמניות במתכון אחר?

    הגב
  15. יוסי הגיב:
    08/12/2018 בשעה 02:12

    האם יש תחליף לביצים?

    הגב
  16. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    25/02/2019 בשעה 10:02

    לא בריא לעטוף בניילון,אולי דף אפייה?כמה זמן נשמר?אפשר להקפיא?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      25/02/2019 בשעה 10:02

      ניתן להקפיא

      הגב
  17. רותם נעים הגיב:
    08/03/2019 בשעה 07:03

    אני לא מבינה איזה קמח עדיף…
    יש כל מיני סוגים
    זאת הפעם הראשונה שאני אנסה וחייבת שיצא מושלם יש לי אורחים
    איזה קמח הכי עדיף
    קמח אורז ללא גלוטן קמח חומוס
    איזה עדיף?

    הגב
  18. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    18/05/2019 בשעה 10:05

    כמה זמן מחזיקות הלחמניות?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      22/05/2019 בשעה 11:05

      שלום, על מנת להאריך ולשמור על טריות הלחמניות מומלץ להקפיא אותן (עד חודש, עטופות בשקית) , להפשיר ולחמם רק לקראת השימוש.

      הגב
  19. יונתן הגיב:
    10/06/2019 בשעה 07:06

    שלום, האם אפשר להקפיא את הלחמניות לפני אפייה?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      12/06/2019 בשעה 12:06

      היי יונתן, לא ניתן להקפיא לפני האפייה

      הגב
  20. מלי דודיאן הגיב:
    23/06/2019 בשעה 11:06

    יש תחליף לביצים?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      27/06/2019 בשעה 09:06

      שלום מלי, הביצים מהוות את החומר המקשר ולא ניתן להחליפן

      הגב
  21. אלישבע הגיב:
    19/10/2019 בשעה 06:10

    יש תחליפי ביצים, תסתכלי באתרים של טבעוניים. בעיקרון ניתן להחליף ביצה בטחינה גולמית/ קמח עדשים או חומוס/ קונפלור מעורבב עם מעט מים. ישנם תחליפים נוספים למי שגם צליאקי וגם טבעוני (כמוני).

    הגב
  22. חן הגיב:
    30/03/2020 בשעה 05:03

    היי, תודה על המתכון. הבצק יצא לי דבק מאד. (הוספתי קצת קמח ועדין דביק) האם זה בסדר? איזה מרקם של בצק צריך לקבל?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      08/04/2020 בשעה 01:04

      היי חן, בשימוש בקמחים ללא גלוטן הבצק יוצא דביק מבדרך כלל, נשמע תקין.
      ממליצה לך לפנות אלינו בוואטספ (דרך כפתור הוואטסאפ בכל מתכון)

      הגב
  23. גל הגיב:
    14/04/2020 בשעה 06:04

    אפשר להשתמש בקמח תפוחי אדמה ?

    הגב
  24. נעמה הגיב:
    30/04/2020 בשעה 09:04

    האם ניתן להכין את הלחמניות עם תערובת להכנת מאפי שמרים ללא גלוטן?
    והאם מתאים להפוך לפוקצות/לחם שום?

    הגב
  25. אחת מבית שמש הגיב:
    06/05/2020 בשעה 04:05

    המתכון נראה מצוין רציתי רק לשאול האם ניסית עם קמח תמי מסוים או רב תכליתי [פשוט יש להם כמה סוגים] הבן שלי בן 11 חייב להמנע פתאום מגלוטן אני חייבת שזה יצא טעים לפחות דומה מאד ללחמניות רגילות

    הגב
  26. אחת מבית שמש הגיב:
    06/05/2020 בשעה 04:05

    אפשר לעשות מזה גם חלות?
    אולי להוסיף סוכר או שאין קשר?

    הגב
  27. איציק הגיב:
    22/05/2020 בשעה 11:05

    הכנתי.לא תפח כל כך.יצאו לחמניות לא אוריריות.קצת כבדות.
    האם טעיתי איפה שהוא?

    הגב
  28. אתי א הגיב:
    23/05/2020 בשעה 11:05

    היי המתכון נראה מעולה וקל אבל סוכר כמה לשים?

    הגב
  29. גבע חרמונה הגיב:
    23/07/2020 בשעה 11:07

    ניתן להשתמש במתכון לחמניות המבורגר ללא גלוטן?

    הגב
  30. עינת הגיב:
    04/08/2020 בשעה 08:08

    לא תפח לי כמעט בכלל, איפה טעיתי???

    הגב
  31. ליאת הגיב:
    26/09/2020 בשעה 10:09

    שמתי.כף שמרים יבשים יצאו לחמניות קשות מאד, אשמח לדעת מה הבעיה

    הגב
  32. פנינה הגיב:
    01/10/2020 בשעה 05:10

    מה אפשר לעשות מקמח תמי תופח ללא גלוטן איך אפשר למצוא מתכונים מקמח תמי תופח ומה אפשר לעשות מי זה

    הגב
  33. טל הגיב:
    06/10/2020 בשעה 10:10

    עכשיו ניסיתי עם קמח קונדיטור מחכה ליראות מה התוצאות

    הגב
  34. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    06/10/2020 בשעה 12:10

    יצא רך וטעים ממש טעים מתכון מעולה !

    הגב
  35. חני הגיב:
    29/10/2020 בשעה 06:10

    לקמח תמי יש אתר עם הרבה מאד מתכונים. אני משתמשת בקמחים הללו לכל דבר. גם כיסונים, גם רביולי ועוד.

    הגב
  36. ספיר הגיב:
    28/12/2020 בשעה 10:12

    לא צריך ללוש כ 10 דקות???

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

לחמניות כוסמין וחמוציות

בראוניז שוקולד כשרים לפסח

עוגיות שוקולד מושלגות לפסח

מתכון ללחם ביתי קראנצ'י

לחם לחמניות וחלות

  • בצק לבורקס בשר
  • מתכון לפיצה
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו

מאפי שמרים

  • עוגות שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד