בייגלה שקשוקה בקלות
מאת רון יוחננוב
מצרכים
מצרכים ל-4 בייגלה:
- 1 חבילת בצק פיצה קראסט
- שמן זית או ספריי שמן
לרוטב:
- 3 כפות שמן זית
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כוס (240 גרם) עגבניות מרוסקות (מקופסת שימורים)
- לחלופה: 3-4 עגבניות טריות, קלופות וקצוצות דק
- 1 כפית כמון טחון
- 1 כף פפריקה מתוקה (או חריפה, לפי הטעם)
- מעט צ'ילי חריף טרי קצוץ (לפי הטעם)
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור טחון לפי הטעם
להרכבה:
- ביצים (ביצה אחת לכל בייגלה)
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
טיפ לביצה רכה: אם רוצים ביצה רכה יותר, אפשר לאפות את המאפה עם הרוטב בלבד עד שהבצק מזהיב מעט (כ-8-10 דקות), ורק אז להוסיף את הביצה ולהמשיך לאפות 5-7 דקות נוספות, עד שהלבן מתייצב והחלמון נשאר נוזלי.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)