אלפחורס
מאת צוות האופים של שמרית
עוגיות אלפחורס נימוחות במיוחד במתכון מנצח! כאלה שאי אפשר להפסיק לאכול.. תכפילו כמויות מראש!
מצרכים
רכיבים לכ-25 עוגיות:
- 100 גרם נטורינה רכה מאוד
- 1/2 כוס אבקת סוכר (60 גר')
- 2 חלמונים L
- 3/4 כוסקורנפלור (100 גר')
- 3/4 כוס קמח (105 גר')
- 1/2 כפית אבקת אפייה
מלית וקישוט:
- צנצנת ריבת חלב
- 1/2 כוס קוקוס טחון
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
טיפים להכנת המתכון:
1.ניתן לשמור בקופסא אטומה עד 4 ימים בטמפרטורת החדר.
2.מומלץ להכין יום לפניי ההגשה.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)