אלפחורס
עוגיות אלפחורס נימוחות במיוחד במתכון מנצח! כאלה שאי אפשר להפסיק לאכול.. תכפילו כמויות מראש!
רכיבים:
לכ-25 עוגיות:
מלית וקישוט:
אופן ההכנה:
1.מערבלים את הנטורינה עם אבקת סוכר בקערת מיקסר, עד לקבלת תערובת אחידה ורכה.
2.מוסיפים את החלמונים ומערבלים היטב.
3.מנפים פנימה את הקורנפלור, קמח ואבקת אפייה ומערבלים רק עד לקבלת בצק אחיד, רך וחלק.
4.על גבי נייר אפייה מקומח בנדיבות מרדדים את הבצק לשכבה דקה בעובי של פחות מחצי ס״מ. קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 3-4 ס״מ ומעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה במרווחים קלים.אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-9 דקות, עד להזהבה קלה מאוד. מוציאים ומצננים.
5.הופכים מחצית מהעוגיות כך שצידן התחתון יפנה כלפי מעלה. מזלפים או מורחים ריבת חלב. סוגרים בעדינות בעוגייה נוספת. לוחצים קלות כך שהמלית תציץ מהצדדים.
6.מגלגלים כל עוגייה בקערת קוקוס כך שתצופה מצידיה בקוקוס.
טיפים להכנת המתכון:
1.ניתן לשמור בקופסא אטומה עד 4 ימים בטמפרטורת החדר.
2.מומלץ להכין יום לפניי ההגשה.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה