הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    אוזני המן פריכות וצבעוניות

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 13584
    • 30 דקות
    • בינוני
    • פרווה

    איך אפשר בלי גרסה ממש שמחה של אוזני המן? לכבוד חג הפורים, הקונדיטור אלון דה מונטה, עם מתכון קל מאוד להכנה שתמיד מצליח, לאוזני המן טעימות וצבעוניות שישדרגו את משלוחי המנות שלכם.
    היתרונות בהוספת נטורינה לבצק (כחלופה לשמן או מרגרינה) הם שהנטורינה מעניקה לבצק גמישות נהדרת וכך נוח מאוד לעבוד איתו, גם לילדים שעוזרים בהכנת אוזני ההמן, בנוסף, המאפה יוצא פריך ונימוח במיוחד, עם טעם חמאתי נפלא ושומר על הטריות לאורך זמן. חג פורים שמח ❤️

    שיתוף

    מצרכים

    בצק לאוזני המן:

    • 2 כוס קמח לבן (280 גרם)
    • 1 ביצה (גודל L)
    • קורט מלח
    • 1 כפית תמצית וניל
    • ½ כוס אבקת סוכר (60 גרם)
    • 150 גרם נטורינה קרה בטעם חמאה / ניטרלי חתוחה לקוביות קטנות
    • ¼ כוס מים (60 מ"ל)

    למלית לאוזני המן

    • ממרח שוקולד / ממרח אגוזים/ממרח תמרים / ממרח חלבה או כל ממרח אחר שאוהבים
    • סוכריות צבעוניות

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    1. למתכון חלבי- יש להחלחף את הנטורינה בחמאה.

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות