אוזני המן פאי לימון
מאת איתי דגן
מצרכים
לבצק הפריך:
- 150 גרם קמח
- 100 גרם נטורינה
- 50 גרם אבקת סוכר
- 1 חלמון
- 1 כף קורנפלור
לקרם לימון:
- 140 מ”ל מיץ לימון
- 100 גרם נטורינה
- 120 גרם סוכר
- גרידת לימון מ-2-3 לימונים
- 4 ביצים
- 2 כפות קורנפלור
למרנג האיטלקי:
- 2 חלבונים
- 100 גרם סוכר
- 40 מ”ל מים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)