הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    פשטידת גבינות

    מתכון לפשטידת גבינות מופלאה, קלה להכנה שאפשר להכין אותה מכל סוגי הגבינות שיש לכם במקרר, בטוח נשארו לכם עודפי גבינות, ממלאים את המקרר בכל מיני סוגי גבינות ותמיד נשאר שאריות. אז הנה רעיון לניצול השאריות לפני שיתקלקלו. מתוך הבלוג "מתנות קטנות".

    הפוקצ'ה הישראלית – מתכון לפוקצ'ה

    מתכון לפוקצ'ה – במקור זהו לחם איטלקי שטוח ואוורירי שמקורו בעיר גנואה באיטליה. הלחם מתובל בשמן זית, מלח ותבלינים. הפעם מכינים פוקצה ישראלית ששודרגה ומוסיפים לה שלל ירקות. אפשר לאפות בתנור ולחמם על המנגל. פוקצ'ה או ג'בטה? באיטליה, מקובל לאכול הרבה לחם, שני סוגי לחם פופולריים מאוד באיטליה הם פוקצ'ה וג'בטה. למרות השמות הדומים שעשויים

    פוקצ'ה איטלקית אמיתית

    הפוקצ'ה היא סוג של לחם עבה, פריך ובהיר שהפך לבן בית בבתי קפה ומסעדות. כאן תוכלו למצוא את המתכון לפוקצ'ה של השף קונדיטור אורי שפט ממאפית לחמים

    שמרית | סמבוסק גבינות אליפות ב-5 דקות עבודה!!

    סמבוסק גבינות אליפות ב-5 דקות עבודה!!

    מגש סמבוסק חם וטרי – אחת המנות שאף אחד לא יכול לסרב להן, לא רק בשבועות, אלא בכל ימות השנה. במתכון של טלי הפעם, היא בחרה בצק פיצה שמרית, ולא סתם בצק! אלא בצק קראסט במילוי של גבינות (נוח מאוד, כיוון שניתן לעשות שימוש כמעט בכל גבינה שיש במקרר) אבל אתם יכולים כמובן לבחור בכל