וואו, איזה מעדן חלומי זה! חינקלי רך רך, עוטף ומנחם מבפנים במילוי בשר. החינקלי הוא כיסון קסום שמשלב מעטפת בצק רך ומילוי בשרי עסיסי. בזכות בצק הכיסונים החדש של שמרית, שמגיע מרודד וחתוך לעיגולים, כל מה שצריך לעשות זה להכין צ'יק צ'ק את המילוי, למלא, לקפל ואז לבחור אם לאדות כמה דקות או לבשל. בתיאבון
כשמשלבים בין המטבח האסייתי למתיקות הטבעית של התירס, מקבלים גיוזה עדינה ומפתיעה בכל ביס. גיוזה של שירן מתתיהו במילוי עשיר, העטוף בבצק דקיק של שמרית, בצק לכיסונים מצונן ומוכן להכנה שהופך את ההכנה לפשוטה והתוצאה – מושלמת. גיוזה מטוגנת ומאודה עם טעם ממכר שמזמין מיד לקחת עוד אחת. מוכנים להתאהב? 🥢🌽✨
בוקר…הריח בבית משגע, ואין כמו לשלוף מהתנור קובנה רכה ושזופה עם ניחוח משגע של זעתר, מתכון מנצח של ענבר בוסקילה. השילוב בין המרקם העשיר של הקובנה לטוויסט התיבול הירוק והארומטי הופך כל פרוסה לחגיגה. עם שמרים טריים שמרית ההכנה קלה, והתוצאה? זהובה, נימוחה ופשוט מושלמת למרכז השולחן! 🧡🍃
יש מאכלים שפשוט מרגישים כמו חיבוק, והקרפלך של רותם הורוביץ הם בדיוק מהסוג הזה – כיסונים קטנים שמביאים איתם המון זיכרונות של בית וטעמים מנחמים. קרפלך במילוי עשיר, עם הבצק העדין של שמרית והבישול המדויק יוצרים ביס שממלא את הלב (ואת הצלחת). בין אם במרק חם או זהובים ומטוגנים, הקרפלך האלה הם בדיוק מה שצריך
אם אתם מחפשים מתכון לכיסונים שיקל עליכם את העבודה במטבח, הגעתם למקום הנכון! דאמפלינגס פטנט הם הדרך המושלמת ליהנות מהטעמים הנפלאים של דים סאם איכותי – בלי לטרוח על הכנת בצק כיסונים מאפס. בעזרת טריק פשוט של בן שי, תוכלו ליצור כיסונים מושלמים, בעלי מרקם עדין ומילוי עשיר, שיתאימו גם לארוחת ערב משפחתית וגם לאירוח מרשים.