הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    פרנה של שישי

    בלב המסורת של לחם הבית המרוקאי, הפרנה של שישי של קובי אדרי היא יצירה פשוטה, מהירה ומושלמת לסוף השבוע. תדאגו שתמיד יהיה לכם במקרר בצק פיצה שמרית – בצק קראסט מרודד ומצונן והתוצאה פרנה קריספית מבחוץ ורכה ונעימה מבפנים. ההכנה קלה ומתאימה מאוד לאופים מתחילים, מתכון שמציע טוויסט מרענן על לחם ביתי שמביא שמחה למטבח

    פרח רביולי במילוי גבינות עם רוטב קטפיתי

    מתכון לשבועות, מרשים ומפתיע של פרח רביולי במילוי גבינות עם רוטב קטפיתי מאת איתי דגן, מנה מרשימה שמתאימה לשולחן החג כי היא לא רק טעימה להפליא אלה גם יפה במיוחד. תדאגו שיהיה לכם בצק פסטה שמרית: בצק מרודד ומצונן, מוכן לעבודה ותגלו שהמנה לא רק מפתיעה, אלא גם קלה להכנה.

    רביולי גבינות סלקים ואגוזי מלך

    רביולי גבינות סלקים ואגוזי מלך של אורטל עמר, מנה מרגשת בטעמים מופלאים מתכון לשבועות למי שרוצים חג משמח במיוחד. קבלו גרסה קלה להכנה בזכות בצק פסטה שמרית בצק מרודד, מצונן ומוכן להכנה – תמצאו אותו במקרר של הסופר המועדף עליכם!

    מאפה בצק עלים וגבינות חגיגי

    יש משהו ממכר בשילוב שבין בצק עלים זהוב, תרד וגבינות נימוחות. לקראת חג שבועות, רון יוחננוב מציג: מאפה בצק עלים וגבינות חגיגי וקל הכנה בזכות בצק עלים שמרית– בצק עלים מוכן, מרודד ומצונן, קל ל עיבוד ומבטיח תוצאות איכותיות.