ארכיון אופה מתקדמ/ת
אגרול סיני
כשמתחשק לאכול משהו חם, מתפצפץ ומלא טעם, מה מתאים יותר מאשר אגרול סיני? אם ישר חשבתם: כן…אבל מדובר בהתעסקות רבה מידי – קבלו מתכון לאגרול סיני של קובי אדרי עם קיצור דרך משמעותי של שמרית: בצק פילו מצונן, מרודד ומוכן לעבודה יוו ש'י!
מאפה בלקני עם לאבנה ואנטיפסטי
מאפה בלקני עם לאבנה ואנטיפסטי, טעים טעים ופשוט להכנה בזכות בצק עלים שמרית מצונן, מרודד ומוכן לאפייה. מאפה ריחני ועשיר של תומר אומנסקי המתאים לארוחת ערב משמחת במיוחד.
עראייס ביתי
קבלו עוד מתכון מנצח וקל להכנה בעזרת בצק לפיצה של שמרית, בצק מרודד, מצונן ומוכן להכנה שאפשר לעשות איתו (כמעט) הכל! הפעם לפניכם מתכון של ניקולס מקסי קרסנבלט לעראייס ביתי. מנה מנחמת, טעימה ועסיסית.
מאפה עם פירה ובשר טחון
מאפה עם פירה ובשר טחון של ארז שאול, מתכון למאפה משביע, מלא טעם, ריח וצבע וקל להכנה בזכות בצק עלים שמרית, בצע מרודד, מצונן ומוכן לעבודה – תמצאו אותו במקרר בסופר או המכולת הקרובים אליכם.
פיצה עם גבינת ברי
פיצה עם גבינת ברי, מתכון יפיפה של רונית טברון. תדאגו שיהיה לכם במקרר שמרית בצק לפיצה, בצק מרודד, מצונן ומוכן לעבודה ותמיד תהיו מוכנים להגיש לאורחים מאפה טעים שעושה שמח בלב.
ספוליאטלה שקדים ואוכמניות
ספוליאטלה שקדים ואוכמניות טבעוני של שחר קיכלר, טעים בטירוף ומרשים לאירוח -השימוש במרגרינה בטעם חמאה של שמרית מעניק למאפה ניחוח חמאתי מדהים ומתנהגת 1:1 כמו חמאה! תהנו ❤️ .
פחזניות במילוי קרם וניל ותפוחים פרווה
הכירו את הפחזניות של אלכס בינוב – קינוח פרווה נפלא לערב שישי, לערבי חג ולאירוח. פחזניות רכות, נימוחות ומרשימות במילוי קרם וניל ותפוחים. ביס מושלם שמשלב מתיקות, רכות וחמיצות עדינה.