שמרים במילוי שוקולד עסיסי
מאת יפעת רגב
מצרכים
ל6 תבניות של אינגלישקייק:
- קילו קמח
- 30 גרם שמרים יבשים(3 כפות שטוחות)
- 200 גרם סוכר(גכוס)
- 2 שקיות סוכר וניל
- 3 ביצים+ חלמון
- 200 מ"ל שמן(3/4)
- 360 מ"ל מים קרים (כוס וחצי)
למילוי שוקולד:
- 250 גרם נטורינה בטעם חמאה
- 100 גרם קקאו (3/4 כוס)
- 200 מ"ל מחית פרלינה (אופנציונלי)
- 200 גרם אבקת סוכר(כוס)
- 2 כפות סוכר חום כהה
- כפית נס קפה
לסירופ סוכר:
- כוס סוכר
- כוס וחצי מים
- מעט לימון סחוט
- (להרתיח אותם כ10 ד'ק)
אופן ההכנה
תגובות ושיתופים
2 תגובות (2)הוספת תגובה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
היי רציתי לדעת לגבי המילוי של השמרים אם אפשר להחליף במקופם פרלינה למשהוא אחר תודה
היי , כפי שרשום זה אופנציונלי.