הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    שמרים במילוי שוקולד עסיסי

    מאת יפעת רגב

    • 1350
    • שעה
    • בינוני
    • פרווה
    שיתוף

    מצרכים

    ל6 תבניות של אינגלישקייק:

    • קילו קמח
    • 30 גרם שמרים יבשים(3 כפות שטוחות)
    • 200 גרם סוכר(גכוס)
    • 2 שקיות סוכר וניל
    • 3 ביצים+ חלמון
    • 200 מ"ל שמן(3/4)
    • 360 מ"ל מים קרים (כוס וחצי)

    למילוי שוקולד:

    • 250 גרם נטורינה בטעם חמאה
    • 100 גרם קקאו (3/4 כוס)
    • 200 מ"ל מחית פרלינה (אופנציונלי)
    • 200 גרם אבקת סוכר(כוס)
    • 2 כפות סוכר חום כהה
    • כפית נס קפה

    לסירופ סוכר:

    • כוס סוכר
    • כוס וחצי מים
    • מעט לימון סחוט
    • (להרתיח אותם כ10 ד'ק)

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    2 תגובות (2)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    1. רחל רביבו

      היי רציתי לדעת לגבי המילוי של השמרים אם אפשר להחליף במקופם פרלינה למשהוא אחר תודה

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות