ריבועי פאי פקאן
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון מנצח לריבועי פאי פקאן אישי. לא תאמינו כמה שהריבועים היפיפיים האלה קלים להכנה, בכל ריבוע טעם משגע של בצק פריך ופקאן. לא תצליחו לעמוד בפניהם.
מצרכים
חומרים לבצק:
- תבנית בגודל 20*20
- 250 גר' קמח
- 25 גר' אבקת סוכר
- ביצה
- חצי חבילה נטורינה/חמאה (100 גר')
- 3 כפות שמנת מתוקה (30 מ"ל)
למלית:
- 300 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס
- 100 גרם נטורינה/חמאה
- 3/4 כוס סוכר חום (150 גרם)
- 1/2 כפית מלח
- 2 כפות שמנת מתוקה (38%)
- 1/3 כוס דבש (80 גרם)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)