הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    7 / 5

    ריבועי פאי פקאן

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 4587
    • שעה
    • בינוני
    • חלבי

    מתכון מנצח לריבועי פאי פקאן אישי. לא תאמינו כמה שהריבועים היפיפיים האלה קלים להכנה, בכל ריבוע טעם משגע של בצק פריך ופקאן. לא תצליחו לעמוד בפניהם.

    שיתוף

    מצרכים

    חומרים לבצק:

    • תבנית בגודל 20*20
    • 250 גר' קמח
    • 25 גר' אבקת סוכר
    • ביצה
    • חצי חבילה נטורינה/חמאה (100 גר')
    • 3 כפות שמנת מתוקה (30 מ"ל)

    למלית:

    • 300 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס
    • 100 גרם נטורינה/חמאה
    • 3/4 כוס סוכר חום (150 גרם)
    • 1/2 כפית מלח
    • 2 כפות שמנת מתוקה (38%)
    • 1/3 כוס דבש (80 גרם)

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות