קריספי קונוס עם קרם קצפת
מאת צוות האופים של שמרית
נמצא הפתרון המושלם לקירור בימים החמים - טילוני בצק עלים עם קצפת פודינג, קינוח קריר שימתיק את היום!
מצרכים
מרכיבים ל-10 קונוסים
- 1 חבילת בצק עלים מצונן
- קונוסים ממתכת לעיצוב
למלית
- 1 כוס (240 מ"ל) חלב
- 1 כוס (240 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
- 1 חבילה (80 גרם) אבקת אינסטנט פודינג שוקולד/וניל
לרוטב שוקולד
- 100 גר' שוקולד מריר
- 1/3 כוס (80 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)