עוגיות שוקוצ’יפס ממולאות בשוקולד
מאת תומר אומנסקי
מצרכים
לבצק:
- 200 גרם נטורינה
- 240 גרם סוכר חום כהה (כוס דחוסה)
- 100 גרם סוכר לבן (חצי כוס)
- 110 גרם ביצים (כ-2 יח')
- 420 גרם קמח (3 כוסות)
- כפית אבקת קקאו
- חצי כפית סודה לשתייה
- קורט מלח
לקישוט:
- 100-200 גרם מטבעות שוקולד
למילוי שוקולד:
- 300 גרם שוקולד מריר
- מלח גס
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)