גאלט תפוחים מבצק פריך
מאת צוות האופים של שמרית
מאפה חגיגי, טעים ומתוחכם שמכינים בקלות: בצק פריך ומתוק שעוטף באהבה תפוחים מתוקים-חמצמצים, ריבה שמתקרמלת ואבק הסוכר שמקפיצה את הטעמים.
מאפה צרפתי שיזכה את מי שנשאר בארץ בחגים, בטעם של חו"ל.
מצרכים
לגאלט 1:
- חבילה אחת של בצק פריך מצונן שמרית מהמקרר
- 4 תפוחים ירוקים מקולפים, מגולענים וחתוכים דק
- 2 כפות ריבה שאוהבים
- כפית גדושה קינמון
- חצי כוס סוכר חום
- חצי כוס צימוקים ירוקים
- אבקת סוכר
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)