הריני לאשר בזה קבלת דואר מאתר שמרית
תודה שנרשמת לקבלת עדכונים
מאת מעיין בן אבו מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן
לוקחים 2 דפי פילו, משמנים עם תרסיס שמן ומניחים אחד על השני.
מזלפים על הדפים מעט דבש ועלי טימין ומניחים גבינת ברי שחצינו ל-2 באמצע ומניחים באמצע הדפים.
סוגרים את עלי הפילו לצורה של שק ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מרססים שוב במעט שמן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15 דק או עד להזהבה יפה. מוציאים מהתנור, מזלפים שוב דבש, מקשטים בטימין ומגישים.
שליחה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)