הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4.5 / 5

    תפוחי אדמה במילוי בשר

    מאת מאיה בן דהן מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיצ'ן

    מנה למדורה - תפוחי אדמה ובשר
    • 267
    • רבע שעה
    • קל
    • בשרי

    מתכון קל להכנה אבל מרשים, מחמם ומשביע, מתאים לל"ג בעומר ובכלל, לימים של ביחד.
    תפוחי אדמה אפויים על מצע מלח גס, כמו ממדורה, במילוי פירה עשיר, שבזכות הנטורינה, ניתן להכין בטעם חמאה, במילוי בשר.

    שיתוף

    מצרכים

    לתפו"א מדורה:

    • 4 תפו"א לבנים גדולים
    • 2 כוסות מלח גס
    • 1/3 חבילה נטורינה או נטורינה בטעם חמאה
    • מלח ופלפל לפי הטעם

    למילוי:

    • 250 גרם בשר בקר טחון
    • בצל קצוץ דק
    • עגבניה קצוצה לקוביות קטנות
    • כף גדושה רסק עגבניות
    • חופן פטרוזיליה
    • כפית פפריקה
    • חצי כפית מלח
    • חצי כפית פלפל שחור.
    • רבע כוס מים רותחים

    לקישוט:

    • מעט פטרוזיליה קצוצה, מעט טחינה

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות