מיני לזניה בתבנית מאפינס
מאת שירן מתתיהו
מצרכים
ל15 יחידות:
- חבילת בצק פסטה מצונן שמרית
- רוטב פיצה מוכן
- 100 גרם צהובה/מוצרלה מגורדת לטופינג של הלזניה
לתערובת הגבינות:
- 250 גרם גבינת ריקוטה
- 150 גרם צהובה/מוצרלה מגורדת
- 50 גרם פרמז׳ן מגורדת
- 1 ביצה
- כפית שטוחה מלח
- רבע כפית פלפל שחור
- רבע כפית אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)