כיסוני גבינה מתוקה
מאת תומר אומנסקי
כיסוני גבינה מתוקה עדינים ומתוקים מוגשים לצד שמנת חמוצה ופירות אדומים.
מתכון קל הכנה בזכות בצק פסטה מרודד ומצונן של שמרית, הדרך הטעימה לחיים הטובים.
מצרכים
לבצק:
- 2 חבילות בצק פסטה מצונן, מרודד ומגולגל של שמרית (300 גרם)
למלית:
- 250 גרם גבינת טבורג (טוב טעם, כנען, תבור, טבורוג)
- ביצה
- 70 גרם סוכר לבן (1/3 כוס)
- וניל
- כף קורנפלור
לרוטב:
- 100 גרם חמאה
- 50 גרם סוכר
- 5-6 תפוחי עץ חתוכים לקוביות
- מי בישול הכיסונים (כחצי כוס)
להגשה:
- שמנת חמוצה 27%
- אוכמניות, דובדבנים, פרוסות שקדים קלויים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)