קרואסון סופגניה
מאת עומר מילר
את הקינוח המטורף הזה לחנוכה אתם פשוט חייבים לנסות! בוסטון קרים - דונאטס בצורת קרואסון מבצק של סופגנייה. הקרואסון המופלא הזה, ממולא בקרם וניל ומצופה בגנאש שוקולד. כן. כן.
מומלץ להכין את הבצק משמרים טריים, הם נוחים מאוד לעבודה - פשוט מוסיפים אותם לקמח, בדיוק כמו שמרים יבשים. לבצק רך וגמיש. והריח בכל הבית - וואו!
מצרכים
לבצק:
- 600 גרם קמח
- 25 גרם שמרים טריים של שמרית
- 120 גרם סוכר
- 2 ביצים מידה לארג׳
- 250 מ"ל מים פושרים
- 40 גרם נטורינה
- קורט מלח
- 1 מקל וניל/תמצית וניל
לקרם וניל:
- 1 חבילה פודינג וניל
- 1.5 כוסות שמנת צמחית
- מקציפים יחד עד שמתגבש
לגאנש:
- 250 גר שוקולד מריר
- 200 מל שמנת צמחית
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
להכנת הקרוסאון סופגניה המטורף של עומר מילר, מומלץ לצפות בסרטון שהכין >> https://did.li/381Nf
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)