עוגת קדאיף חלומית
מאת רון יוחננוב
עוגת קדאיף חלומית ומרשימה, שהמראה שלה לא מסגיר את קלות ההכנה עם בצק קדאיף של שמרית! ניתן להכין אותה בגרסת פרווה ובגרסה חלבית ולקשט במה שאוהבים: פירות, שוקולדים ועוד.
עוגה שכיף להכים וכיף לאכול. הפיצפוץ של שערות קדאיף פריכות, הקצפת הרכה והמתוקה, הפיסטוקים המעט מלוחים הפירות החמצמצים... אחחח כמה שזה טעים!
מצרכים
לבסיס (תבנית 26-24 ס"מ):
- 350 גרם אטריות קדאיף של שמרית
- 100 גרם חמאה מומסת / נטורינה מומסת
- עוגת קדאיף עם בצק קדאיף של שמרית
לקרם וניל ורדים:
- 500 מ”ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה קרה / לגרסה פרווה: שמנת צמחית
- כוס חלב 250 מ"ל / לגרסה פרווה: מים או חלב צמחי
- 80 גרם אבקת פודינג וניל (שקית שלמה)
- 100 גרם אבקת סוכר
- כפית תמצית ורדים (מאוד תלוי בסוג התמצית, תתחילו עם כמה טיפות ותתטעמו)
לעיטור:
- 10 תאנים טריות, חצויות
- 50 גרם פיסטוקים קצוצים גס
להגשה:
- דבש או סירופ מלבי אדום
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)