עוגת קראנץ פיסטוק פירות יער וקרם מלאבי
מאת יפעת רגב
מצרכים
בסיס קראנץ:
- 100 גר’ בסקויטים טחונים דק
- 80 מ”ל נטורינה בטעם חמאה מומסת
- 30 גר’ פיסטוק חתוך גס
- 2 כפות קוקוס (אופציונלי)
- ריבת פירות יער
קרם מלאבי:
- 400 גר’ קרם קוקוס 22% שומן
- 200 מ”ל חלב שקדים
- 20 גר’ קורונפלור
- 3 טיפות תמצית ורדים
- 2 שקיות סוכר וניל
- 50 גר’ סוכר
- 10 גר’ ג’לטין +50 מ”ל מים
גלאסג’ ורדים:
- 25 גר’ סוכר
- 60 מ”ל מים
- 2 טיפות תמצית ורדים
- 3 גר’ גלטין +15מ”ל מים
- עלי ורדים מיובשים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)