הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    0 / 5

    עוגת קראנץ פיסטוק פירות יער וקרם מלאבי

    מאת יפעת רגב

    עוגת פיסטוק מלבי לראש השנה
    • 3485
    • שעה וחצי
    • בינוני
    • פרווה
    שיתוף

    מצרכים

    בסיס קראנץ:

    • 100 גר’ בסקויטים טחונים דק
    • 80 מ”ל נטורינה בטעם חמאה מומסת
    • 30 גר’ פיסטוק חתוך גס
    • 2 כפות קוקוס (אופציונלי)
    • ריבת פירות יער

    קרם מלאבי:

    • 400 גר’ קרם קוקוס 22% שומן
    • 200 מ”ל חלב שקדים
    • 20 גר’ קורונפלור
    • 3 טיפות תמצית ורדים
    • 2 שקיות סוכר וניל
    • 50 גר’ סוכר
    • 10 גר’ ג’לטין +50 מ”ל מים

    גלאסג’ ורדים:

    • 25 גר’ סוכר
    • 60 מ”ל מים
    • 2 טיפות תמצית ורדים
    • 3 גר’ גלטין +15מ”ל מים
    • עלי ורדים מיובשים

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות