מאפה בצק עלים וגבינות חגיגי
מאת רון יוחננוב
מצרכים
למילוי:
- חבילת עלי תרד טריים שטופים, מסוננים וקצוצים דק (כמות של כ-2 כוסות)
- 250 גרם גבינת פטה או בולגרית מכל סוג שאוהבים.
- 200 גרם גבינה צהובה מגורדת / מוצרלה
- ביצה
- כף קמח לבן רגיל
- גרידה מלימון אחד (לא לוותר)
- מעט צ'ילי חריף אדום טרי קצוץ דק.
- פלפל שחור (בזהירות עם המלח - המליחות תגיע מהפטה או הבולגרית)
לעיטור
- ביצה + קורט מלח
- שומשום (אפשר גם קצח)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)