הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    0 / 5

    קדאיף עם בשר

    מאת רון יוחננוב

    שמרית: קדאיף עם בשר. כנאפה בשר, שערות קדאיף עם בשר, קדאיף עם בשר
    • 9814
    • 30 דקות
    • בינוני
    • בשרי

    נכון, אנחנו מכירים מתכון לכנאפה נהדרת שמגיעה במילוי גבינה, אבל הפעם, החלטנו למלא מאפה בצק קדאיף, פריך ונהדר, בבשר טחון, שאפשר להעשיר אותו כמובן עם שום, בצל מטוגן, פטרוזיליה קצוצה, צנוברים קלויים, חמוציות למי שאוהבים ועוד... הכנה קלה יחסית, של מנה מרשימה ונהדרת. קדאיף עם בשר - מתכון מרשים שסוחט קריאות התפעלות

    שיתוף

    מצרכים

    לבסיס:

    • 250 גרם שיערות קדאיף קצוצים דק
    • 5 כפות שמן זית
    • כפית סוכר
    • כפית מלח (אם אין כוונה להגיש עם דבש וחלבה אפשר להוריד את המלח לחצי כפית)

    למילוי

    • 5 כפות שמן זית
    • בצל גדול, קצוץ דק
    • 3 שיני שום כתושות
    • מעט תימין טרי
    • 50 גרם צנוברים או פיסטוקים
    • 1 צ'ילי חריף, קצוץ
    • 500 גרם בשר בקר טחון
    • 2 כפות רוטב צילי חריף
    • 2 כפות סילאן
    • כף תבלין ראס אל חנות/בהרט
    • מלח / פלפל שחור
    • כף קורנפלור + 4 כפות מים קרים
    • צרור פטרוזיליה קצוצה דק

    להגשה

    • חלווה (עדיך חלווה פיסטוקים)
    • פיסטוקים גרוסים
    • סילאן / דבש

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות