בריוש עם קרם פרג
מאת צוות האופים של שמרית
התחלתם לחשוב על משלוחי מנות?? כאב ראש?? לא השנה- בדיוק בשבילכם- מתכון נפלא של בריוש עם קרם פרג שישדרג לכם את סל משלוח המנות.
מתכון קצת מורכב אבל שווה עם טוויסט שהשכנים ידברו עליו עוד הרבה אחרי פורים…
מצרכים
חומרים לבצק בריוש (כ- 35 יחידות בתבניות שקעים או בתבניות מלבניות) :
- 1 ק"ג קמח
- 1 שמרית שמרים טריים (50 גרם)
- 1 שקית משפר אפיה (50 גרם)
- 5 ביצים (גודל L )
- 1 כוס חלב (250 מ"ל)
- 1 כפית מלח
- ¼ כוס סוכר ( 50 גרם)
- 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביות קטנות
לקרם פרג:
- 1/2 מיכל שמנת מתוקה, אפשר שמנת לבישול (125 מ"ל)
- 1/3 כוס סוכר (70 גרם)
- 1 כף חמאה (25 גרם)
- 250 גרם פרג טחון טרי
- 1/5 כוס פירורי ביסקוויט (50 גרם)
- גרידה מתפוז אחד
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
- ניתן להחליף את הקרם פרג בקרם שקדים או שוקולד
- ניתן להחליף את השמרים הטריים בשמרים אקטיבים
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)