מיני סופגניות אפויות טבולות בריבה
מאת צוות האופים של שמרית
הפתעה! הריבה- מבחוץ! מתכון מפתיע, מקורי ופשוט להכנה למיני סופגניות אפויות!
מצרכים
בצק ל-15 מנות אישיות
- ½3 כוסות+1 כף קמח (500 גרם)
- ½ שקית שמרים טריים (25 גר')
- ½ כוס חלב פושר (120 מ"ל)
- ¼ כוס+2 כפות סוכר (75 גר')
- 2 ביצים
- 1 כפית מלח
- 120 גרם נטורינה רכה, חתוכה לקוביות
תוספת הריבה
- 400 גרם ריבת תות/פטל
- לקישוט הסופגניות:
- אבקת סוכר
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
אפשר להשתמש גם בריבה ביתית זריזה: מערבבים בסיר 500 גרם פירות יער קפואים עם 250 גרם (1 ו-1/4 כוסות) סוכר ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם, עד שהסוכר נמס.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)