עוגת שושנים נתלשת
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לעוגת שושנים חגיגית במלית קינמון, פשוט תולשים ואוכלים בהנאה
מצרכים
חומרים ל 3 עוגות
- 1 ק"ג קמח לבן
- קוביית/שקית שמרים טריים (50גר')
- 1 כף מלח (20 גר')
- ¼ כוס סוכר (50 גר')
- 2 ביצים גודל L
- 100 גרם מרגרינה/נטורינה שמרית מומסת
- ¼ כוס דבש (80 גר')
- ½1 כוס וחצי מים פושרים (360 מ"ל)
למלית
- 5-6 כפות מרגרינה שמרית מומסת
- ¾ כוס סוכר חום מעורבב עם כף קינמון טחון
- להברשה לאחר האפייה: 4 כפות דבש מדוללות בכף מים רותחים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)