הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4 / 5

    פחזניות

    מאת yeela

    • 5465
    • שעה
    • קל
    • חלבי

    מתכון לפחזניות, אותה עוגייה מוכרת ונפלאה עם שינוי קטן בבצק שעושה שינוי גדול בפחזניה

    שיתוף

    מצרכים

    בצק ל-24 פחזניות

    • 2/3 כוס מים (150 מ"ל)
    • 2/3 כוס חלב (150מ"ל)
    • רבע כפית מלח
    • כף סוכר לבן (12 גר' )
    • 140 גר' נטורינה קוקוס
    • 1.5 כוס פחות כפית קמח (200 גר')
    • 4/5 ביצים (300 גר')

    למלית קצפת וניל:

    • 2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
    • 2 כפות אבקת סוכר (16 גר')
    • כפית תמצית וניל איכותית

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    טיפים להכנת המתכון:
    1.לגרסת פרווה ניתן להחליף את השמנת בקצפת צמחית ולוותר על אבקת הסוכר היות והיא ממותקת מראש ואת החלב להחליף במים או חלב שקדים/סויה

    2.ניתן גם לוותר על זילוף המלית לתוך הפחזניה ולחצות כל פחזניה לשניים ולמלא אותה בקצפת בעזרת כף

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות