הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    עוגת שוקו-קפה

    מאת תומר אומנסקי

    • 546
    • שעה
    • בינוני
    • פרווה
    שיתוף

    מצרכים

    לבסיס שוקולד:

    • 240 גרם ביצים (4 L)
    • 200 גרם סוכר לבן (כוס)
    • 200 גרם שוקולד מריר
    • 200 גרם נטורינה של שמרית
    • 70 גרם קורנפלור (חצי כוס)
    • 70 גרם אבקת שקדים (כחצי כוס)
    • 3 גרם אבקת אפייה (חצי כפית)

    למוס/קרם שוקולד קפה:

    • 250 גרם שוקולד מריר
    • 250 מ"ל שמנת להקצפה פרווה (צמחית)
    • כף אבקת נס קפה (לא חובה)
    • 500 מ"ל שמנת להקצפה פרווה (צמחית)

    למרנג קפה :

    • למרנג- (להכין יום לפני הגשה)
    • 200 גרם חלבון
    • 200 גרם סוכר
    • 200 גרם אבקת סוכר
    • כף אבקת נס קפה

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות