הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    שמרים במילוי שוקולד עסיסי

    מאת יפעת רגב

    • 1350
    • שעה
    • בינוני
    • פרווה
    שיתוף

    מצרכים

    ל6 תבניות של אינגלישקייק:

    • קילו קמח
    • 30 גרם שמרים יבשים(3 כפות שטוחות)
    • 200 גרם סוכר(גכוס)
    • 2 שקיות סוכר וניל
    • 3 ביצים+ חלמון
    • 200 מ"ל שמן(3/4)
    • 360 מ"ל מים קרים (כוס וחצי)

    למילוי שוקולד:

    • 250 גרם נטורינה בטעם חמאה
    • 100 גרם קקאו (3/4 כוס)
    • 200 מ"ל מחית פרלינה (אופנציונלי)
    • 200 גרם אבקת סוכר(כוס)
    • 2 כפות סוכר חום כהה
    • כפית נס קפה

    לסירופ סוכר:

    • כוס סוכר
    • כוס וחצי מים
    • מעט לימון סחוט
    • (להרתיח אותם כ10 ד'ק)

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    2 תגובות (2)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    1. רחל רביבו

      היי רציתי לדעת לגבי המילוי של השמרים אם אפשר להחליף במקופם פרלינה למשהוא אחר תודה